Imobil de birouri in zona centrala

PORTOFOLIU»Birouri / Industrial / Comercial»BVBR - Imobil de birouri in zona centrala

cod proiect BVBR

  • Suprafata construita: 2.950mp
  • Dispunere nivele: 2s+P+6+7teh
  • Structura: Beton Armat, Metal
  • Localizare: Bucuresti, Sector 1
Doresc informatii despre acest proiect
nume*
Email: *
Telefon: *
mesajul dvs.
 
Trimite

Detalii

Concept Design. Estimare investitie 850 euro/mp [raportat strict la imobil]

Pentru vitorul sediu al Companiei, propunem un concept pentru o cladire de birouri amplasata in zona centrala a Bucurestiului, cu regim de inaltime 2S+P+6E+7Et cu o suprafata estimata totala de 2.950mp.

Intrucat amplasamentul permite o orientare perimetrala pe toate directiile, am incercat sa oferim volumului o imagine cat mai aparte in linii simple. Totodata integrarea in contextul existent ne-a determinat sa ne indeparatam de tipica fatada cortina, si sa ne indreptam catre o imagine generala mai opaca, in acelasti timp lasind lumina sa patrunda in spatiul de lucru.

Astfel, provocarea a constat in crearea unui ambient office la interior (un spatiu cat mai luminos pe durata zilei) cu o fatada translucida spre exterior. Prin urmare propunem folosirea unui material semi – transparent avand posibilitatea de control solar popriu integrat al luminii.

Pentru a folosi lumina naturala in avantajul nostru, propunem pentru fatada de N – NV (de asemenea zona accesului principal) folosirea sticlei cu control solar care, in continuarea fatadelor urmatoare, va lasa senzatia de „invaluire”.